2009. március 30., hétfő

Opeles Csajok Afrikában

Az aktuális számban GrafUr tollából olvashattok interjút egy a Budapest-Bamako ralin résztvett egyetemista csapat tagjaival. Mint ahogy az újságban ez jelezve is van, a hely szűke miatt csak rövidített változatot volt mód leközölni, így hát következzék a teljes verzió:

"Cikksorozatomban a Budapest-Bamakóról visszatért résztvevőket szeretném megszólaltatni. A kérdéseimmel emailben kerestem meg őket, érdeklődésem révén az egyetemista csapatokat. Kezdésnek egyből az egyik legizgalmasabb "beszélgetést" mutatnám be nektek: Az Opeles Csajok lányduóját, Pánczél Gyöngyit és Kapitány Dorottyát. Opel Combojukkal a túra kategóriában vettek részt a Nagy Afrika futamon.

1, Mi motivált két egyetemista hölgyeményt, hogy egyedül vegyenek részt egy veszélyekkel teli terep rallyn? Hogyan született az ötlet, és mi hajtott titeket tervetek megvalósításához?
Gyöngyi: Dóri apukája már megjárta ezt az utat tavaly és amikor megnéztük a beszámolóról szóló filmet, akkor annyira megtetszett a túra, hogy elhatároztuk, ha törik, ha szakad, összegyűjtjük rá a pénzt és indulunk.
Dori: Én terveztem előtte is, hogy indulok édesapámmal a következő futamon, ugyanis részt vettem az itthoni előfutamokon, és nagyon élveztem. Lánycsapatként indulni viszont sokkal nagyobb poén, így hát belevágtunk.

2, Hogyan került hozzátok a hűséges autótok? Mit lehet tudni autótok múltjáról? Esetleg még ti is készítettétek fel a Combót? Miért pont egy ilyen puttonyos autóra esett a választás? milyen módosításokon esett át a járgány? "
...

A cikk elolvasásához kattints ide: TOVÁBB

További infó az Opeles Csajokról: honlap

Nincsenek megjegyzések: